BluePhare ontzorgt haar ICT-partners

BluePhare maakt als distribiteur hoogwaardige ICT-oplossingen van wereldwijde marktleiders bereikbaar voor het MKB. Hiervoor werken we samen met diverse partners die we in grote mate ontzorgen. Het voordeel van een samenwerking met BluePhare? High-end ICT oplossingen voor uw klanten, gewoon met behoud van uw eigen identiteit en flexibiliteit.

Voordelen voor partners

BluePhare verzorgt flexibele ICT-dienstverlening. We maken hoogwaardige techniek toegankelijk op basis van betaalbare Software-as-a-Service-modellen. We trainen onze partners zodat u zelfstandig uw dienstverlening kunt uitvoeren.

We verzorgen een complete dienstverlening die meer omvat dan de oplossing alleen. U kunt uw klanten zorgeloos voorzien van hoogwaardige technologie zonder dat u grote investeringen hoeft te doen. We verzorgen belangrijke operationele besparingen voor onze partners en bieden uitstekende ondersteuning op het gebied van zowel consultancy als sales.

High-end dienstverlening met eigen identiteit

U kunt de high-end ICT-dienstverlening gewoon met uw eigen identiteit blijven aanbieden. BluePhare verzorgt whitelabel- en wholesale oplossingen, afgestemd op de wensen van onze partners. Op zoek naar een specialistische partner voor bijvoorbeeld e-mailbeveiliging of hoogwaardige back-up van wereldwijde marktleiders? We zijn meer dan zomaar een leverancier met een oplossing: BluePhare verzorgt hoogwaardige ICT-dienstverlening.

Partner worden? Neem contact op

© 2015, All rights reserved